If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като цяло какво ще кажете за този двигател? Приемам всякакви съвети.
За колата не мога да кажа, ама в тази автокъща свестен екземпляр от каквото и да е не съм виждал.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Иййй тия релси....аз ги имам ама не ми аресват....все едно гледам шейна наопъки.....
Абе аз съм скиор, така че ако на Мъри му останат, нищо чудно да си говорим на тази тема...
Стига след покупката на 159 да ми останат някакви пари - за багажник и за ходене на ски
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Абе аз съм скиор, така че ако на Мъри му останат, нищо чудно да си говорим на тази тема...
Стига след покупката на 159 да ми останат някакви пари - за багажник и за ходене на ски
Е ти ако си тръгнал за 159,без пара в джоба,правиш голяма грешка....................
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Накратко:
- крива геометрия
- захабена интериорно и екстериорно
- няма останал здрав еърбег
- нужда от десен фар
- ново табло
- търкаляна през таван...не ми се пише повече...има назад в темата!
Накратко:
- крива геометрия
- нужда от десен фар
- ново табло
Луда работа!! Мерси
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
На някой прави ли му впечатление, че цената продължава да се качва. Първо беше 18500, сега е 18800. Интересно дали собственика й знае за тоА форум и дали чете...
На някой прави ли му впечатление, че цената продължава да се качва. Първо беше 18500, сега е 18800. Интересно дали собственика й знае за тоА форум и дали чете...
Аз го забелязах.Съмнявам се че знае иначе нямаше да я вземе от Русе.
Накратко:
- крива геометрия
- нужда от десен фар
- ново табло
Пепи знае за какво я продадох. Въпреки всичките недостатъци аз я купих. За 3 месеца съм дал около 3 хил. по нея. Днес,ако я имах нямаше да я продавам.
Comment